Războiul stelelor, mai real ca niciodată. Rusia a testat ieri o rachetă anti-satelit, SUA a reacţionat rapid

  • Rusia a testat miercuri o rachetă capabilă să distrugă sateliţi spatiali, a notat generalul John Raymond, liderul U.S Space Force
  • Racheta poate distruge sateliţi care orbitează în jurul Pământului
  • În timp de Donald Trump a anunţat că este dispus să trimită ventilatoare pulmonare pentru a ajuta Rusia, U.S Space Force arată cu degetul către Moscova
7010 afișări
Imaginea articolului Războiul stelelor, mai real ca niciodată. Rusia a testat ieri o rachetă anti-satelit, SUA a reacţionat rapid

Războiul stelelor, mai real ca niciodată. Rusia a testat ieri o rachetă anti-satelit, SUA a reacţionat rapid

Rusia a testat miercuri o rachetă anti-satelit, capabilă să distrugă sateliţii care orbitează în jurul Pământului, a spus generalul John Raymond, liderul Forţelor Spaţiale Americane (U.S Space Force).
 
"Acest test reprezintă încă o dovadă a atitudinii ipocrite a Rusiei privind controlul spaţial, atitudine care încearcă să restricţioneze capabilităţile Statelor Unite, dar care nu are nicio intenţie de a opri dezvoltarea unor alte arme de contraatac", a spus Raymond.
 
Moscova nu a comentat încă asupra declaraţiilor făcute de şeful U.S Space Force.
 
Americanii cred că Rusia a efectuat până acum 7 astfel de teste cu rachetă anti-satelit. Lansările ar fi avut loc de la cosmodromul Plesetsk, aflat la nord de Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici