Reacţia lui Joe Biden după ce Donald Trump şi-a anunţat oficial candidatură pentru 2024

În timp ce predecesorul său anunţa o a treia candidatură la Casa Albă, preşedintele Joe Biden a scris pe Twitter: "Donald Trump a dezamăgit America".

13447 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Joe Biden după ce Donald Trump şi-a anunţat oficial candidatură pentru 2024

Reacţia lui Joe Biden după ce Donald Trump şi-a anunţat oficial candidatură pentru 2024

Tweetul de pe contul oficial al lui Biden a inclus un videoclip în care a atacat rezultatele administraţiei Trump, evidenţiind problemele din domeniul economic, al locurilor de muncă, al asistenţei medicale. În video se mai prezicează că Trump a "alintat extremiştii", a "atacat drepturile femeilor" şi a "incitat la violentă".

Mesajul a apărut la jumătatea discursului pe care Trump la ţinut la proprietatea sa din Mar-a-Lago.

"În această seară îmi anunţ candidatura pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite", a declarat Trump în faţa unei audienţe de câteva sute de susţinători într-o sală de bal de la proprietatea sa din Mar-a-Lago, unde a vorbit flancat de peste 30 de steaguri americane şi bannere pe care scria "MAKE AMERICA GREAT AGAIN!".

În discursul său Trump a lansat atacuri la Biden şi democraţi şi a lăudat realizările propriei administraţii.

"În patru ani scurşi, toată lumea se descurca grozav. Toată lumea prospera ca niciodată înainte", a descris el propriul său mandat

El a mai spus că economia americană îşi revenea rapid atunci când a părăsit mandatul, după ce scăzuse în timpul pandemiei de coronavirus.

"Acum suntem o naţiune în declin", spune el, citând ratele ridicate ale inflaţiei din mandatul lui Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici