Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei. A închiriat un hotel întreg pentru haremul său

  • Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus.
  • Hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.
  • Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private
113657 afișări
Imaginea articolului Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei. A închiriat un hotel întreg pentru haremul său
Izolarea de sine, necesară pentru a opri răspândirea coronavirusului, poate veni la pachet cu singurătatea. Pentru a evita acest dureros sentiment, regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el, pentru haremu format din 20 de femei şi pentru servitorii săi.
 
Deşi majoritatea hotelurilor germane s-au închis din cauza pandemiei, Grand Hotel Sonnenbichl a solicitat şi a primit un permis special pentru adăpostirea regelui şi a companiei sale.
 
Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private. Oferă plimbări pe malul lacului, canoe şi facilităţi balneoclimaterice.
 
Poate părea mai degrabă o călătorie de lux la schi, dar află că regele thailandez are 67 de ani, deci, din cauza vârstei, ar putea fi inspăimântat de perspectiva unei boli al cărei nume pare venit din viitor şi din vremurile regilor şi ai reginelor: Covid-19.
 
Confirmând că niciunui alt invitat nu i-a fost permis să stea la hotel, un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen a spus că “S-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”.
 
Se presupune că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus.
 
Persoane invidioase există, însă, şi în Thailanda. Deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.
 
Thailanda are în prezent 934 de cazuri confirmate de coronavirus, dintre care patru au fost fatale. A fost prima ţară din afara Chinei care a înregistrat un caz de virus în ianuarie.
 
Autor: Bogdan Nicolai

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici