Regina Camilla face prima apariţie publică de la anunţul schimbării titlului

Regele şi Regina au participat la o slujbă de Joia Mare la York Minster.

1150 afișări
Imaginea articolului Regina Camilla face prima apariţie publică de la anunţul schimbării titlului

Sursa foto: Twitter

Regina Camilla a ieşit în public pentru prima dată de când a fost anunţat că titlul ei se va schimba din Regină Consort în Regină pentru încoronarea ei şi a Regelui Charles al III-lea.

Cuplul regal a participat la o slujbă de Joia Mare la York Minster înainte de Vinerea Mare şi Duminica Paştelui, unde au împărţit, de asemenea, bani tradiţionali pentru membri selectaţi ai comunităţii.

Totul vine după ce s-a raportat că monarhul îşi va păstra apariţia de pe balconul de la Palatul Buckhingam în ziua încoronării sale exclusivă pentru cei mai apropiaţi membri lucrători ai familiei regale, scrie The Independent.

Aceasta înseamnă că ducele şi ducesa de Sussex şi ducele de York nu vor fi invitaţi să apară pe balcon cu alţi membri ai familiei. Prinţul Harry şi Meghan Markle nu au dezvăluit încă decizia lor dacă vor participa sau nu la încoronare.
 
Invitaţiile oficiale pentru încoronarea Regelui şi Reginei au fost dezvăluite miercuri (5 aprilie), proiectate de Andrew Jamieson. Ei s-au referit la Camilla drept Regina Camilla în loc de Regina Consort, confirmând informaţii că titlul ei s-ar schimba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici