Regina Elisabeta a II-a, întâlnire cu Joe Biden şi prima doamnă după încheierea summitului G7 de săptămâna viitoare

  • Marea Britanie găzduieşte liderii G7 în Cornwall, Anglia.
  • Biden va deveni cel de-al 13-lea preşedinte american care o va întâlni pe Regină.
  • În 2018, tot la castelul Windsor, Regina l-a găzduit pe fostul preşedinte Donald Trump.
309 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta a II-a, întâlnire cu Joe Biden şi prima doamnă după încheierea summitului G7 de săptămâna viitoare

FOTO: Twitter @crownchronicles

Regina Elisabeta a II-a îi va avea ca invitaţi pe preşedintele american Joe Biden şi prima doamnă, Jill Biden, la Castelul Windsor după încheierea summitului G7 de săptămâna viitoare, a declarat joi Palatul Buckingham, informează Reuters.

Biden va deveni cel de-al 13-lea preşedinte american care o va întâlni pe Regină.Acest eveniment va fi primul ei angajament major de la moartea soţului ei, prinţul Philip, în aprilie.

Marea Britanie găzduieşte liderii G7 în Cornwall, Anglia.

Va fi prima călătorie a preşedintelui SUA în străinătate de când a preluat funcţia în ianuarie şi cel mai mare eveniment diplomatic în persoană de la izbucnirea pandemiei COVID-19.

Palatul Buckingham nu a dezvăluit alte detalii despre întâlnirea dintre Regină şi Biden care va avea loc pe 13 iunie. Monarhul britanic a petrecut o mare parte din pandemie la Windsor, cel mai vechi şi mai mare castel locuit din lume, situat la vest de Londra.

În 2018, tot la castelul Windsor, Regina l-a găzduit pe fostul preşedinte Donald Trump, în timp ce Barack Obama a vizitat-o ​​acolo în 2016, a doua zi după ziua ei de naştere. 

CITEŞTE ŞI: Patru zile de petrecere în cinstea Reginei Elisabeta a II-a. Britanicii vor sărbători Jubileul de platină al domniei sale
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici