Regina Elizabeth a II-a a prezentat, în Parlamentul britanic, o serie de proiecte legislative

Regina Elizabeth a II-a a prezentat marţi, în discursul tradiţional din Parlament, aproximativ 20 de proiecte de lege, inclusiv o reformă a Camerei Lorzilor şi măsuri sociale şi economice.

247 afișări
Imaginea articolului Regina Elizabeth a II-a a prezentat, în Parlamentul britanic, o serie de proiecte legislative

Regina Elizabeth a II-a (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Guvernul meu se va concentra pe creştere, pe justiţie şi pe reforme constituţionale", a declarat regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 86 de ani, care a preluat idei din programul Cabinetului David Cameron.

De asemenea, regina a evidenţiat intenţia Guvernului de "îmbunătăţire a vieţii copiilor şi famililor".

"Discursul reginei", în realitate scris de Guvern, reia o serie de idei aflate în dezbatere publică, precum reforma pensiilor în sectorul public.

Reforma Camerei Lorzilor, un subiect controversat în Marea Britanie, întâmpină opoziţia a numeroşi conservatori, deşi este aşteptat de liberal-democraţi.

Printre măsurile anunţate joi se numără şi crearea Agenţiei Naţionale pentru combaterea Infracţionalităţii. De asemenea, Parlamentul britanic va trebui să adopte şi Mecanismul european de stabilitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici