Regina Marii Britanii va susţine astăzi discursul anual. Este prima apariţie de la moartea Prinţului Philip

  • Regina Elisabeta a Marii Britanii va susţine marţi un discurs în Parlamentul britanic.
  • Regina va susţine discursul de pe tronul din Camera Lorzilor.
  • În mod tradiţional, tot momentul durează aproximativ 10 minute.
  • Momentul marchează începutul oficial al unui nou an parlamentar.
677 afișări
Imaginea articolului Regina Marii Britanii va susţine astăzi discursul anual. Este prima apariţie de la moartea Prinţului Philip

Regina Marii Britanii va susţine astăzi discursul anual. Este prima apariţie de la moartea Prinţului Philip

Regina Elisabeta a Marii Britanii va susţine marţi un discurs în Parlamentul britanic. Aceasta este prima apariţie oficială, de la moartea Prinţului Philip. Discursul Reginei va stabili agenda Guvernului pentru restul anului.

Anul acesta, din cauza restricţiilor impuse de epidemia COVID-19, la ceremonie, în Camera Lorzilor, vor participa doar 74 de persoane, iar restul de 34 de parlamentari vor urmări momentul din incinta Galeriei Regale. Toţi participanţii vor fi testaţi pentru coronavirus înainte de a lua parte la eveniment şi vor purta măşti.

Ce informaţii va conţine discursul Reginei?

Până acum, rapoartele au confirmat că discursul de anul acesta va cuprinde aproximativ 25 de propuneri de proiecte de lege şi alte acte legislative.

Printre propuneri se numără şi proiectul de lege privind mediul, care va stabili regulile de protejare a naturii în contextul post-Brexit, dar şi proiectul de lege controversat şi îndelung dezbătut de parlamentari la începutul anului, privind poliţia, criminalitatea, condamnările şi instanţele judecătoreşti.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici