Replică seismică de 5,6 în estul Turciei

O replică seismică cu magnitudinea de 5,6 a avut loc în estul Turciei, după cutremurul iniţial de 7,3, anunţă Institutul american de Geofizică (USGS).

274 afișări
Imaginea articolului Replică seismică de 5,6 în estul Turciei

Replică seismică de 5,6 în estul Turciei

Replica de 5,6 a avut loc la ora 14.32 (14.32, ora României), la o adâncime de 17,5 kilometri, epicentrul fiind situat la 22 de kilometri de oraşul Van.

Un cutremur cu magnitudinea revizuită la 7,2 se produsese la ora 13.41 (13.41, ora României) în aceeaşi regiune, provocând prăbuşirea mai multor clădiri şi scene de panică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici