Reşedinţa în care s-a mutat Dominique Strauss-Kahn, evaluată la aproape 14 milioane de dolari

Reşedinţa somptuoasă în care Dominique Strauss-Kahn s-a mutat miercuri seara a fost evaluată la aproximativ 14 milioane de dolari la începutul anului, potrivit unui site de imobiliare, citat de CNN.

199 afișări
Imaginea articolului Reşedinţa în care s-a mutat Dominique Strauss-Kahn, evaluată la aproape 14 milioane de dolari

Reşedinţa în care s-a mutat Dominique Strauss-Kahn, evaluată la aproape 14 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa are 632 de metri pătraţi şi a fost renovată de arhitectul Leopoldo Rosati. Construită în 1915, locuinţa cu trei etaje este echipată cu o sală de proiecţie video cu apartură electronică de ultimă generaţie, sală de gimnastică, saună şi bar.

Potrivit site-ului citat, preţul cerut la un moment dat pentru închirierea proprietăţii a fost de 60.000 de dolari pe lună.

Potrivit cotidianului francez Le Parisien, cartierul în care s-a mutat Dominique Strauss-Kahn este unul dintre cele mai luxoase din New York. "Un apartament cu două camere aici costă minim 3.000 de euro pe lună", susţine una dintre vecine, Evita.

"Este una dintre cele mai elegante case de pe stradă. A fost complet renovată în urmă cu doi ani. Interiorul trebuie să fie luxos. Am auzit că valorează 13 milioane de dolari", afirmă o altă vecină.

Un agent imobiliar care lucrează în cartier confirmă declaraţiile femeilor. "Interiorul este stupefiant. Am putut vedea fotografii", afirmă el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici