Reţea specializată în furturi, formată din români, destructurată în Franţa

Autorităţile franceze au destructurat o reţea infracţională formată din români care se ocupau cu furturi din centre comerciale, în oraşul Rennes.

178 afișări
Imaginea articolului Reţea specializată în furturi, formată din români, destructurată în Franţa

Reţea specializată în furturi, formată din români, destructurată în Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reţeaua avea "sediul" într-un apartament din Rennes, unde românii erau pregătiţi pentru a comite furturi în centre comerciale. Marfa furată era transportată pe căi rutiere în România, scrie ziarul Ouest-France, în ediţia electronică.

Liderii reţelei erau doi români care aduceau din România noi membri ai grupului infracţional. Ajunşi în Franţa, românii, cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, erau învăţaţi să fure din supermarketuri.

În cursul operaţiunii, autorităţile franceze au reţinut 14 români suspectaţi de apartenenţă la reţeaua specializată în furturi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici