Rusia anunţă că atacul din Pokrovsk a vizat un centru de comandă al armatei Ucrainei

Ministerul rus al Apărării a anunţat că atacul efectuat luni după-amiază asupra localităţii Pokrovsk, în regiunea ucraineană Doneţk, a vizat un centru avansat de comandă militară al armatei ucrainene.

669 afișări
Imaginea articolului Rusia anunţă că atacul din Pokrovsk a vizat un centru de comandă al armatei Ucrainei

Sursa foto: Twitter

"A fost atacat un centru avansat de comandă din Krasnoarmeisk" (numele rusesc al localităţii Pokrovsk), a declarat marţi Igor Konacenkov, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, citat de cotidianul Le Monde.

Autorităţile ucrainene susţin că armata rusă a atacat un imobil rezidenţial din Pokrovsk, într-o zonă din regiunea Doneţk aflată sub control ucrainean. Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.

Bilanţul atacului rus, comis luni după-amiază, este de şapte morţi şi 67 de răniţi.

"Trebuie să oprim teroarea Rusiei. (...) Rusia va fi trasă la răspundere pentru tot ce a făcut în acest război teribil", a afirmat luni, imediat după atac, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici