Rusia anunţă exporturi de armament în valoare de şapte miliarde de dolari în 2012

Agenţia rusă de export de armament Rosoboroneksport a vândut în străinătate echipamente militare în valoare de aproximativ şapte miliarde de dolari în primele nouă luni ale lui 2012.

241 afișări
Imaginea articolului Rusia anunţă exporturi de armament în valoare de şapte miliarde de dolari în 2012

Rusia anunţă exporturi de armament în valoare de şapte miliarde de dolari în 2012 (Imagine: Claudiu Irimie/ Arhiva Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut miercuri de către şeful holdingului rus Rostehnologhi, Serghei Cemezov, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

În prezent, exporturile de arme şi materiale de apărare se ridică la şapte miliarde de dolari. Acestea ar urma să ajungă la 11 miliarde de dolari în acest an, a anunţat Cemezov.

Rosoboroneksport face parte din holdingul Rostehnologhii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici