Rusia ar fi pierdut patru avioane de luptă în Ucraina în ultimele 10 zile, anunţă armata britanică

Rusia ar fi pierdut cel puţin patru avioane de luptă în Ucraina în ultimele 10 zile, ceea ce duce totalul la aproximativ 55 de la începutul invaziei, a declarat luni armata britanică, conform Reuters.

607 afișări
Imaginea articolului Rusia ar fi pierdut patru avioane de luptă în Ucraina în ultimele 10 zile, anunţă armata britanică

Există o posibilitate realistă ca această creştere a pierderilor să fie parţial rezultatul faptului că forţele aeriene ruse au acceptat riscuri mai mari, pentru a oferi sprijin aerian forţelor terestre aflate sub presiunea avansurilor ucrainene, a declarat Ministerul Apărării în informaţiile sale postate pe Twitter.

"Există o posibilitate realistă ca unele avioane să se fi rătăcit deasupra teritoriului inamic şi în zone de apărare aeriană mai dense, deoarece liniile frontului s-au deplasat rapid", spune instituţia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici