Rusia condamnă refuzul SUA de a organiza o discuţie publică între Biden şi Putin: "O altă oportunitate ratată”

  • Rusia a declarat luni că refuzul SUA de a organiza un dialog public online între Vladimir Putin şi Joe Biden reprezintă o oportunitate uriaşă ratată.
  • Săptămâna trecută, Biden l-a numit ”criminal” pe Vladimir Putin pentru amestecul din alegerile din SUA din noiembrie 2020, şi l-a avertizat că ”va plăti un preţ.”
830 afișări
Imaginea articolului Rusia condamnă refuzul SUA de a organiza o discuţie publică între Biden şi Putin: "O altă oportunitate ratată”

Rusia condamnă refuzul SUA de a organiza o discuţie publică între Biden şi Putin: "O altă oportunitate a fost ratată”

Rusia a declarat luni că refuzul SUA de a organiza un dialog public online între Vladimir Putin şi Joe Biden reprezintă o oportunitate uriaşă ratată, notează Reuters.
 
Săptămâna trecută, Biden l-a numit ”criminal” pe Vladimir Putin pentru amestecul din alegerile din SUA din noiembrie 2020, şi l-a avertizat că ”va plăti un preţ.”
 
"Observăm cu regret că partea americană nu a susţinut propunerea lui Putin de a purta discuţii cu preşedintele american Biden pentru a vorbi despre problemele care s-au acumulat în relaţiile bilaterale şi, de asemenea, tema în jurul stabilităţii strategice nucleare," a declarat Ministerul de Externe din Rusia.
 
"O altă oportunitate a fost ratată pentru a depăşi impasul în relaţiile ruso-americane cauzate de Washington. Responsabilitatea pentru aceasta revine în totalitate Statelor Unite," se mai arată în comunicat.
 
Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Anatoly Antonov, a ajuns duminică la Moscova pentru discuţii despre modul de abordare a relaţiilor deteriorate dintre SUA şi Rusia. Moscova şi-a retras ambasadorul pentru consultări.
 
Luni, Antonov a fost văzut părăsind clădirea Ministerului de Externe, dar a refuzat să comenteze, a informat agenţia de ştiri TASS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici