Rusia îşi intensifică atacurile pe fondul zvonurilor privind o contraofensivă majoră a Ucrainei

Rusia a crescut intensitatea atacurilor în zona Doneţk din regiunea Donbas din estul Ucrainei în ultimele cinci zile, potrivit ministerului britanic al Apărării, citat de The Guardian.

2471 afișări
Imaginea articolului Rusia îşi intensifică atacurile pe fondul zvonurilor privind o contraofensivă majoră a Ucrainei

Rusia îşi intensifică atacurile pe fondul zvonurilor privind o contraofensivă majoră a Ucrainei

Cel mai probabil, separatiştii pro-ruşi au făcut progrese spre centrul satului Pisky, în apropiere de aeroportul din Doneţk.

Cu toate acestea, forţele ruseşti au obţinut puţine câştiguri teritoriale, arată cel mai recent raport al Ministerului britanic al Apărării.

„Există o posibilitate realistă ca Rusia să îşi fi sporit eforturile în Donbas în încercarea de a atrage unităţi ucrainene suplimentare, pe fondul speculaţiilor că Ucraina plănuieşte o contraofensivă majoră”, se mai arată în raport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici