Rusia: Opt morţi, într-un incendiu izbucnit la un depozit de produse chimice

Opt persoane au murit într-un puternic incendiu survenit joi dimineaţă la un depozit de produse chimice menajere din Perm (1.400 de kilometri est de Moscova), a declarat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

12 afișări
Imaginea articolului Rusia: Opt morţi, într-un incendiu izbucnit la un depozit de produse chimice

Rusia: Opt morţi, într-un incendiu izbucnit la un depozit de produse chimice (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

La sosirea primelor echipe de salvare, la ora 00.40 GMT (02.40, ora României), flăcările se răspândiseră deja în mare parte din clădirea de două etaje situată în acest oraş de la poalele munţilor Urali, a precizat filiala regională a ministerului, într-un comunicat.

Flăcările erau vizibile de la distanţă, potrivit imaginilor difuzate de posturile ruse de televiziune.

La aproximativ o oră şi jumătate după sosirea pompierilor care au limitat incendiul, zece persoane care prezentau arsuri au fost descoperite în interiorul clădirii: opt dintre ele erau decedate şi alte două au fost transportate la spital, potrivit comunicatului.

Cauzele incendiului nu au putut fi stabilite imediat.

În decembrie 2009, la Perm, un incediu provocat de două focuri de artificii lansate în interiorul unui restaurant-discotecă s-a soldat cu 156 de morţi, în cea mai gravă catastrofă din ultimii ani în Rusia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici