Rusia speră ca Ucraina să nu utilizeze protestele din Kiev pentru escaladarea conflictului din Donbass

Rusia speră ca Ucraina să nu se folosească de noile proteste din afara Parlamentului din Kiev pentru escaladarea conflictului din Donbass, a anunţat ministerul rus de Externe, citat de Tass.

876 afișări
Imaginea articolului Rusia speră ca Ucraina să nu utilizeze protestele din Kiev pentru escaladarea conflictului din Donbass

Rusia speră ca Ucraina să nu utilizeze protestele din Kiev pentru escaladarea conflictului din Donbass

Moscova ”urmăreşte îndeaproape protestele în curs din centrul Kievului”.

”Evenimentele arată oboseala acumulată în societatea ucraineană din cauza numeroaselor promisiuni eşuate ale autorităţilor de a depăşi crizele sociale şi economice, de a radia corupţia şi de a îmbunătăţi vieţile cetăţenilor”, a adăugat misterul rus de Externe.

”Ne aşteptăm ca cei aflaţi la conducerea Kievului să nu încerce să folosească actuala turbulenţă politică pentru o altă spirală a escaladării conflictului din Donbass”, a mai anunţat ministerul rus.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici