VIDEO  Ruşii, de râsul ucrainenilor pe Internet. În cazul unui tanc lovit, soldatul îşi abandonează comandantul

„Nu îi lăsăm pe ai noştri în urmă”, este unul dintre cele mai cunoscute sloganuri ale propagandei ruse, care contrastează cu un videoclip care arată un conducător de tanc rus care îşi abandonează camarazii şi fuge rupând pământul.

21644 afișări
Imaginea articolului Ruşii, de râsul ucrainenilor pe Internet. În cazul unui tanc lovit, soldatul îşi abandonează comandantul

Ruşii, de râsul ucrainenilor pe Internet. În cazul unui tanc lovit, soldatul îşi abandonează comandantul

Un videoclip a stârnit ironia multora, mai ales la Kiev. Atât de mult încât Ministerul Ucrainean al Apărării l-a distribuit pe profilul său de Twitter cu o legendă sarcastică: „Nu lăsăm pe niciunul dintre oamenii noştri în urmă este unul dintre cele mai cunoscute sloganuri ale propagandei ruse”.

În videoclipul în cauză, un tanc al Moscovei este văzut mergând de-a lungul unui drum, în Donbass, după ce a fost probabil lovit de o rachetă antitanc.

Este în flăcări, dar nu a fost complet distrus. După câţiva metri, tancul se opreşte şi din el iese un soldat care, cu viteză maximă, fuge cât mai departe de tanc, abandonându-şi comandantul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici