Ruşii scot flăcări pe gură: Occidentul vrea să ne dezmembreze ca Hitler şi Napoleon

Putin şi-a trimis ministrul de Externe la „înaintare”, urmând ca pe 21 februarie să se adreseze Adunării Federale.

9322 afișări
Imaginea articolului Ruşii scot flăcări pe gură: Occidentul vrea să ne dezmembreze ca Hitler şi Napoleon

Napoleon, invocat de ruşi

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov îi atacă pe „cei care au decis să provoace o înfrângere strategică Rusiei, au decis să adopte trista experienţă a lui Napoleon şi a lui Hitler, declarând deschis scopul distrugerii Rusiei sau slăbirii ei cât mai mult posibil, apelurile lor pentru dezmembrarea patria noastră sunt din ce în ce mai zgomotoase”.

Ministrul mai spune, după cum relatează Ria Novosti, că „este clar că nu numai că vom supravieţui, dar vom ieşi şi mai puternici din această confruntare”.

Preşedintele rus Vladimir Putin se va adresa Adunării Federale pe 21 februarie, cu doar câteva zile (3) înainte de marcarea unui an de la invadarea Ucrainei de către Rusia, a anunţat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Adunarea Federală din Rusia este formată din Duma de Stat, care este camera inferioară, şi Consiliul Federaţiei, camera superioară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici