Video Ruşii spun una dar fac alta. Bombardamentele asupra Cernihivului continuă în pofida declaraţiilor de „reducere a activităţii militare”

Ministerul britanic al Apărării afirmă în cea mai recentă actualizare a informaţiilor privind războiul, că, în ciuda faptului că Moscova a declarat că intenţionează să îşi reducă activitatea militară în jurul oraşului Cernihiv, "au continuat bombardamentele şi atacurile semnificative cu rachete”.

906 afișări

BB spune că este posibil să existe "lupte grele" în suburbiile capitalei ucrainene, Kiev, în zilele următoare, deoarece trupele ruseşti îşi menţin poziţiile la est şi la vest de oraş - deşi un număr limitat de unităţi s-au retras.

Luptele grele continuă în Mariupol, dar forţele ucrainene controlează încă oraşul. 

Kremlinul a dat asigurări că soldaţii ruşi se retrag, însă, în fapt, aceştia rămân pe poziţii sau dacă pleacă, lasă în urma lor mine în zonele rezidenţiale şi pe străzile din mai mai multe oraşe. 

În Dergachy, spre exemplu, clădirea Administraţiei oraşului a fost complet distrusă ca urmare a bombardamentelor ruseşti, spune şeful comunităţii Viaceslav Zadorenko. 
 
„Oraşul este bombardat în mod constant. Chiar şi acum când vorbim cu dumneavoastră, oraşul continuă să fie bombardat”, a spus şeful comunităţii. Peste noapte, au continuat lucrările de înlăturare a dărâmăturilor clădirii Administraţiei Regionale de Stat din Nikolaiev, care a fost distrusă de o rachetă inamică. Până la 31 martie, ora 07:00, 16 persoane au murit (salvatorii au recuperat 15 cadavre de sub dărâmături, iar o persoană a murit la terapie intensivă). 

CITEŞTE ŞI LIVE UPDATE Războiul din Ucraina, ziua 36. Urmează o perioadă decisivă. Ruşii continuă să bombardeze Nikolaiev şi alte oraşe. 16 oameni au murit / Se deschid coridoare umanitare / Casa Albă spune că are informaţii despre tensiunile dintre Vladimir Putin şi generalii săi 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
razboi,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici