S-a redeschis mijlocul de transport folosit zilnic de 1,5 milioane de oameni. Anunţul primarului

S-a redeschis metroul din Kiev, Ucraina, după 10 săptămâni după ce a fost închis pentru a limita răspândirea pandemiei cu noul coronavirus, relatează ziarele din Ucraina.

1219 afișări
Imaginea articolului S-a redeschis mijlocul de transport folosit zilnic de 1,5 milioane de oameni. Anunţul primarului

S-a redeschis mijlocul de transport folosit zilnic de 1,5 milioane de oameni. Anunţul primarului

Anunţul a fost făcut de primarul capitalei, fostul luptător Vitali Klitschko, după ce însuşi a mers cu metroul: „Am redeschis metroul în regim de funcţionare obişnuit", spune presa din Kiev. 
 
Într-o zi obişnuită, garniturile de tren transportaru în jur de 1,5 milioane de călători pe zi, iar odată cu redeschiderea luni se aflau aproximativ 10 persoane, în fiecare vagon. Pasagerii erau echipaţi cu măşti şi mănuşi de protecţie, iar la intrările staţiilor de metrou se aflau autorităţi care măsurau temperatura şi se asigurau dacă calătorii paortă masca de protecţie.
 
Potrivit acestuia, până în prezent 7.234 de pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 s-au vindecat în Ucraina, ţară cu o populaţie de 43,77 milioane locuitori. În ultimele 24 de ore, autorităţile medicale din Ucraina au realizat 6.270 de teste Real Time PCR. 21.245 de cazuri de COVID-19, dintre care 623 de cazuri se află în stare critică, a anunţat Maksim Stepanov, ministrul sănătăţii ucrainean.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici