Sacrificii umane în India: trei persoane au fost arestate pentru că au ucis două femei

  • Două femei din India au fost ucise în timpul unei ceremonii care a implicat şi sacrificii umane.
  • Trei persoane bănuite de crimă au fost arestate de poliţişti, potrivit BBC.
699 afișări
Imaginea articolului Sacrificii umane în India: trei persoane au fost arestate pentru că au ucis două femei

FOTO surendranbjp/Twitter

Poliţia din statul Kerala, din sudul Indiei, a arestat trei persoane pentru că ar fi ucis două femei într-un presupus caz de sacrificiu uman. Rămăşiţele femeilor, care au fost ucise în urmă cu câteva luni, au fost găsite marţi.

Poliţia spune că acuzaţii, un cuplu şi un alt bărbat, au „torturat grav" victimele înainte de a le ucide. Poliţiştii mai spun că suspecţii au mărturisit crimele şi că o anchetă este în curs de desfăşurare.

Cazul macabru a ţinut prima pagină a ziarelor naţionale şi a şocat populaţia. Poliţia spune că acuzaţii sunt un vindecător, soţia şi un practician al ocultismului din districtul Idukki. Miercuri, un tribunal din oraşul Cochin i-a trimis în arest preventiv pe cei trei pentru trei săptămâni.

Comisarul de poliţie CH Nagaraju a declarat că ambele crime au avut loc în ultimele patru luni şi că se crede că fac parte dintr-un ritual. El a adăugat că motivul din spatele crimelor se bazează doar pe o „presupunere preliminară" şi că se investighează pe baza mărturisirilor.

Se pare că victimele care vindeau bilete de loterie în oraş au fost atrase cu promisiunea de a primi bani. Victimele au fost decapitate, iar cadavrele au fost tăiate în bucăţi.

Rămăşiţele despre care se crede că ar fi ale femeilor au fost exhumate marţi. Mostrele de ADN au fost trimise pentru testare la laborator după ce familiile femeilor nu au reuşit să identifice părţile mutilate ale corpului recuperate din groapă.

Magia neagră este încă practicată în unele părţi ale Indiei. Unii oamenii cred că ritualurile ar putea aduce prosperitate, ar putea ajuta femeile fără copii să nască, ar putea vindeca boli şi chiar ar produce mai multe precipitaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici