Sancţiunile impuse de SUA nu afectează în mod fundamental Rusia, susţine Dmitri Medvedev

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat, marţi, că sancţiunile impuse de SUA nu afectează în mod fundamental Rusia, din moment ce economia s-a adaptat măsurilor punitive, iar liderii de la Moscova au ”suficiente soluţii” în cazul unor noi sancţiuni, relatează site-ul agenţiei Tass.

989 afișări
Imaginea articolului Sancţiunile impuse de SUA nu afectează în mod fundamental Rusia, susţine Dmitri Medvedev

Sancţiunile impuse de SUA nu afectează în mod fundamental Rusia, susţine Dmitri Medvedev

”Să vedem ce decizii vor lua în privinţa implementării pachetului legislativ ce prevede sancţionarea Rusiei. Cu toate acestea, suntem pregătiţi pentru orice fel de sancţiuni”, a declarat premierul rus.

Medvedev a afirmat că economia Rusiei s-a adaptat climatului extern caracterizat de restricţii şi măsuri punitive.

”În cazul unor noi sancţiuni nu se va schimba nimic în mod fundamental, însă avem mijloace să influenţăm situaţia. Guvernul are suficiente soluţii pe care le poate folosi în cazul unor eventuale surprize. Ei (n.red.: SUA) impun tot felul de sancţiuni care prin care încearcă să ne blocheze interesele”, a adăugat Medvedev.

Prim-ministrul rus a mai spus că relaţiile ruso-americane sunt acum la cel mai jos nivel din ultimele decenii, după ce SUA au declarat Rusia drept inamic, "nu doar oponent" prin impunerea de noi sancţiuni.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici