Şapte persoane au fost rănite după ce un tânăr a intrat cu maşina într-un grup de oameni în faţa unui club din Franţa

Şapte persoane au fost rănite după ce un tânăr de 18 ani a intrat cu maşina într-un grup de oameni aflaţi în faţa unui club de noapte din oraşul francez Cambrai, gestul suspectului fiind aparent motivat de o dispută cu un agent de securitate, informează site-ul postului LCI.

1365 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au fost rănite după ce un tânăr a intrat cu maşina într-un grup de oameni în faţa unui club din Franţa

Şapte răniţi după ce un tânăr a intrat cu maşina într-un grup de oameni în faţa unui club din Franţa

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţa, în jurul orei locale 4:00 (ora României, 05:00).

Două din persoanele rănite sunt în stare critică, fiind transportate cu elicopterul la un spital din Lille.

Momentan nu se cunoaşte cauza exactă, însă o sursă din cadrul poliţiei franceze a declarat pentru LCI că se pare că incidentul ar fi pornit de la o dispută între suspect şi un agent de securitate.

Suspectul, în vârstă de 18 ani, care are antecedente penale, a fost reţinut.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici