Şase morţi şi şapte dispăruţi, după ce două maşini au fost luate de ape în SUA - VIDEO

Şase persoane au murit şi alte şapte sunt date dispărute, după ce două maşini au fost luate de ape în timpul inundaţiilor produse la graniţa dintre statele americane Utah şi Arizona, a anunţat Departamentul de pompieri din Hildale (Utah), citat de CNN.

203 afișări
Imaginea articolului Şase morţi şi şapte dispăruţi, după ce două maşini au fost luate de ape în SUA - VIDEO

Şase morţi şi şapte dispăruţi, după ce două maşini au fost luate de ape în SUA (Imagine: Captura video)

Toate victimele sunt mame şi copii mici, a declarat Kevin Barlow, din cadrul Departamentului de pompieri. Cel mai mic dintre copii are aproximativ patru ani.

Inundaţiile au devastat o comunitate de la graniţa dintre Hildale, Utah, şi Colorado City, Arizona, în noaptea de luni spre marţi.

Majoritatea oamenilor care locuiesc în acea comunitate sunt membri ai sectei de poligami Warren Jeffs.

Inundaţiile au fost cauzate de ploile torenţiale înregistrate în canioanele din zona Hildale, a precizat Barlow. Torentele de apă au fost atât de puternice încât au luat două maşini.

În cele două autovehicule se aflau 16 persoane, a afirmat Barlow. Dintre acestea, şase au murit, trei au fost găsite în viaţă, iar şapte sunt date dispărute.

Peste 60 de persoane îi caută pe oamenii dispăruţi în zona de graniţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici