Şase persoane au fost împuşcate mortal într-un bar din Mexic

Patru bărbaţi şi două femei au fost ucişi miercuri într-un bar dintr-o suburbie a oraşului Mexico, după ce un grup de persoane neidentificate a deschis focul asupra clienţilor, potrivit autorităţilor judiciare mexicane.

119 afișări
Imaginea articolului Şase persoane au fost împuşcate mortal într-un bar din Mexic

Şase persoane au fost împuşcate mortal într-un bar din Mexic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Atacul a avut loc în Nezahualcoyotl, un cartier situat în estul oraşului Mexico, recunoscut pentru numărul mare de traficanţi de droguri.

Potrivit martorilor, mai multe persoane înarmate au intrat în acest bar, unul dintre ei strigând "La pământ!", şi au deschis focul în direcţia unei mese.

Alte două persoane au fost rănite.

În Acapulco (sud), poliţia a găsit miercuri într-o casă cadavrele a cinci persoane, executate, dintre care trei femei, un copil şi un bărbat, potrivit autorităţilor locale. O fetiţă în vârstă de trei ani a fost doar rănită. Poliţia a fost alertată de către vecinii care au auzit împuşcăturile.

Începând cu 2006, confruntările între cartelurile de droguri, precum şi ofensiva militară declanşată în acelaşi an de către preşedintele Felipe Calderon, au dus la moartea a peste 50.000 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici