Scene de groază la Pamplona: Trei persoane au fost rănite grav după ce au fost împunse de tauri - FOTO, VIDEO

Trei persoane au fost rănite grav după ce au fost împunse de tauri în Festivalul anual de la Pamplona.

318 afișări
Imaginea articolului Scene de groază la Pamplona: Trei persoane au fost rănite grav după ce au fost împunse de tauri - FOTO, VIDEO

Scene de groază la Pamplona: Trei persoane au fost rănite grav după ce au fost împunse de tauri

Trei bărbaţi, printre care un turist în vârstă de 20 de ani din Statele Unite, au fost răniţi grav după ce au fost împunşi de tauri la Festivalul de la Pamplona, relatează dailymail.co.uk.

Momentul cel mai terifiant al zilei s-a petrecut atunci când un taur desprins de cireadă l-a împuns pe un spaniol în vârstă de 31 de ani de mai multe ori şi l-a ridicat pe coarne pe acesta.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital şi a fost operat în această dimineaţă, starea lui fiind descrisă de medici ca fiind "gravă".

În total, 6 persoane au fost duse la spital în urma acestei zile a Festivalului, azi fiind şi prima zi în care taurii i-au împuns cu coarnele pe participanţi.

În primele 5 zile ale Festivalului au fost duse la spital 15 persoane.

Din 1911, 15 persoane au fost ucise la Festivalul anual de la Pamplona. Festivalul a fost făcut celebru de romanul "Fiesta" al lui Ernest Hemingway.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici