Schimb de prizonieri între Rusia şi Ucraina

Ucraina şi Rusia au efectuat, joi, un nou schimb de prizonieri, implicând peste 200 de persoane, anunţă oficiali din cadrul administraţiilor de la Kiev şi Moscova.

657 afișări
Imaginea articolului Schimb de prizonieri între Rusia şi Ucraina

Ministerul rus al Apărării a anunţat, joi seară, că Ucraina a returnat 101 militari ruşi care erau prizonieri. Militarii ruşi eliberaţi vor fi trimişi la Moscova, unde vor beneficia de tratament şi reabilitare. "Toate persoanele eliberate vor beneficia de asistenţa medicală şi psihologică necesară", a transmis Ministerul Apărării de la Moscova, citat de agenţia Interfax.

La rândul său, Administraţia de la Kiev a anunţat că Moscova a eliberat 100 de militari ucraineni şi un civil. "Continuăm să eliberăm ucraineni din captivitate. Astăzi, ajung acasă 100 de militari şi un civil", a declarat Andrii Iermak, şeful Cancelariei prezidenţiale de la Kiev, citat de agenţia Interfax Ukraine.

La începutul lunii februarie, Ucraina şi Rusia au efectuat un alt schimb de prizonieri, implicând în total peste 125 de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici