Şef al Misiunii FMI, reţinut pe aeroportul din Lisabona pentru că nu avea viză

Şeful Misiunii Fondului Monetar Internaţional pentru Portugalia a fost blocat circa o jumătate de oră pe aeroportul din Lisabona din cauza unor probleme cu viza.

147 afișări
Imaginea articolului Şef al Misiunii FMI, reţinut pe aeroportul din Lisabona pentru că nu avea viză

Şef al Misiunii FMI, reţinut pe aeroportul din Lisabona pentru că nu avea viză (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Subir Lall, care a aterizat duminică după-amiază la Lisabona venind de la Londra, nu avea viză valabilă pentru Portugalia.

Oficialul FMI, care are cetăţenie indiană, a fost nevoit să facă cerere pentru acordarea unei vize de o zi, dat fiind că viza sa normală începea de luni.

Oficialul FMI a fost reţinut între 30 şi 40 de minute, conform ziarului Correio da Manha.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici