Şeful unui important şantier naval rusesc moare subit, fără a se cunoaşte cauza

Un important şantier naval rusesc, specializat în construcţia de submarine, a anunţat că directorul său general a murit subit sâmbătă, după 11 ani de activitate, fără a oferi detalii, scrie Reuters.

833 afișări
Imaginea articolului Şeful unui important şantier naval rusesc moare subit, fără a se cunoaşte cauza

Şeful unui important şantier naval rusesc moare subit, fără a se cunoaşte cauza

Şantierul naval cu sediul în portul vestic Sankt-Petersburg a anunţat într-un comunicat decesul lui Alexander Buzakov. El ocupa acest post din august 2012.

Principala sa realizare, a declarat compania, a fost păstrarea şi consolidarea portofoliului de comenzi al şantierului naval pentru submarine moderne nenucleare, nave de suprafaţă şi vehicule de mare adâncime.

Agenţia de ştiri Tass a declarat că şantierul naval construieşte submarine cu propulsie diesel din clasa Kilo, capabile să lanseze rachete de croazieră Kalibr.

În aprilie, Moscova a declarat că a folosit un submarin diesel în Marea Neagră pentru a lovi ţinte militare ucrainene cu Kalibr.

Şantierul naval a declarat că Buzakov a absolvit în 1980 şi avea peste 40 de ani de experienţă, indicând că avea în jur de 60 de ani când a murit. Sankt Petersburg este oraşul natal al preşedintelui Vladimir Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
deces,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici