Senator american: Dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol major

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac relatează că, prezent la “Lincoln Day”, organizată la Mar-a-Lago, Florida, a avut un schimb de opinii cu senatorul american Rick Scott: „Concluzia senatorului Scott este cât se poate de realistă: dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol”.

584 afișări
Imaginea articolului Senator american: Dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol major

Senator american: Dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol major

„În acest sfârşit de săptămână, am revenit, la invitaţia prietenilor mei din Partidul Republican, la sărbătoarea <Lincoln Day>, organizată la Mar-a-Lago, Florida”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

El relatează că l-a reîntâlnit pe senatorul Rick Scott, una dintre vocile influente ale Partidului Republican, şi a avut un schimb de opinii cu privire la situaţia generată de războiul declanşat de Rusia şi provocările pe care le înfruntă R. Moldova.

„Concluzia senatorului Scott este cât se poate de realistă: dacă Ucraina va pierde războiul, R. Moldova este în pericol major. Prin urmare, este imperios să susţinem şi să apărăm pe toate palierele R. Moldova. De asemenea, să investim continuu în înzestrarea armatei României şi să consolidăm în fiecare zi parteneriatul nostru cu Statele Unite ale Americii”, încheie Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tomac,
scott,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici