Serviciul meteorologic din Ungaria a emis alerte de furtună pentru mai multe judeţe

Serviciul naţional de meteorologie a emis o alertă de nivel înalt pentru furtună în cinci judeţe din centrul, sudul şi sud-vestul Ungariei şi o alertă de nivel mai slab pentru Budapesta şi alte şapte judeţe, relatează MTI.

128 afișări
Imaginea articolului Serviciul meteorologic din Ungaria a emis alerte de furtună pentru mai multe judeţe

Serviciul meteorologic din Ungaria a emis alerte de furtună pentru mai multe judeţe (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Serviciul a avertizat că, în zonele în care se preconizează furtuni, viteza rafalelor de vânt poate atinge 90 de kilometri pe oră şi că acestea pot fi însoţite de grindină şi ploi.

În numeroase locuri, nivelul apei de ploaie poate atinge 25-30 de milimetri în următoarele 24 de ore, potrivit aceleaşi surse.

Maximele termice se vor situa marţi între 19 şi 26 de grade Celsius.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici