Sigrid Kaag, coordonatoarea misiunii de distrugere a arsenalului chimic sirian, a sosit la Damasc

Olandeza Sigrid Kaag, coordonatoarea misiunii comune a ONU şi a Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) de neutralizare a arsenalului chimic sirian, a sosit luni la Damasc.

204 afișări
Imaginea articolului Sigrid Kaag, coordonatoarea misiunii de distrugere a arsenalului chimic sirian, a sosit la Damasc

Sigrid Kaag, coordonatoarea misiunii de distrugere a arsenalului chimic sirian, a sosit la Damasc

"Coordonatoarea specială a sosit la Damasc", a anunţat OIAC într-un scurt comunicat.

Secretarul general al Naţiunilor Unite, Ban Ki-moon, a numit-o vineri pe olandeza Sigrid Kaag la conducerea misiunii comune a ONU şi a Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) care are obiectivul distrugerii arsenalului chimic sirian.

Ban Ki-moon a anunţat că Naţiunile Unite vor intensifica eforturile pentru organizarea unei conferinţe de pace la Geneva pe tema situaţiei din Siria.

Emisarul ONU şi al Ligii Arabe, Lakhdar Brahimi, se va deplasa în următoarele zile în Orientul Mijlociu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici