Situaţia din Rusia s-a înrăutăţit. Numărul infecţiilor creşte, iar Putin nu mai joacă rolul salvatorului internaţional

Ca majoritatea liderilor Vladimir Putin lucrează de acasă, de unde a ţinut o videoconferinţă cu mai mulţi oficiali cu scopul de a găsi soluţii pentru a opri răspândirea virusului care pare să fie pe o pantă ascendentă în Rusia, relatează CNN.

16384 afișări
Imaginea articolului Situaţia din Rusia s-a înrăutăţit. Numărul infecţiilor creşte, iar Putin nu mai joacă rolul salvatorului internaţional

Situaţia din Rusia s-a schimbat în rău. Numărul infecţiilor creşte, iar Putin nu mai joacă rolul salvatorului internaţional

Cu mai puţin de o lună în urmă Putin era foarte mulţumit de răspunsul guvernului său faţă de criza globală asigurând cetăţenii că situaţia este sub control mulţumită măsurilor timpuri luate. La puţin timp el juca rolul salvatorului internaţional, oferind echipamente mai multor state.
 
Dar lucrurile par să se fi schimbat. 
 
"Avem multe probleme. Nu trebuie să lăsăm garda jos, deoarece după cum spun specialiştii nu am atins încă vărful", a spus Putin.
 
Numărul cazurilor este în creştere în Rusia cu peste 2700 de cazuri în ultimele 24 de ore, iar Putin este ţinta unor critici. Într-un lucrare recentă Tatiana Stanovaya a spus că pandemia de coronavirus i-a accentuat izolare lui Putin de ruşii obişnuiţi.
 
Putin nu doreşte să fie asociat cu măsuri nepopulare şi lasă aceste măsuri să fie implementate de autorităţile locale. La conducerea situaţie a fost pus Sergey Sobyanin primarul din Moscova, a spus Stanovaya.
 
Capitala a fost cel mai grav lovită cu peste 21.000 de cazuri şi 170 de decese potrivit rapoartelor oficiale.
 
China a raporat cel mai mare număr de infectări din ultimele zile la graniţa cu Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici