Şofer român de autocar, arestat în Italia după ce ar fi sechestrat pasageri care nu plătiseră bilete

Un şofer român de autocar a fost arestat preventiv în Italia sub acuzaţia că ar fi sechestrat pasagerii care nu plătiseră biletele pentru o călătorie dinspre România, informează site-ul agenţiei ANSA.

273 afișări
Imaginea articolului Şofer român de autocar, arestat în Italia după ce ar fi sechestrat pasageri care nu plătiseră bilete

Şofer român de autocar, arestat în Italia după ce ar fi sechestrat pasageri care nu plătiseră bilete

Incidentul a avut loc în oraşul Crosia, situat în regiunea Calabria (în sudul Italiei).

Şoferul unui autocar care efectua o cursă între România şi Italia a reţinut trei pasageri care nu îi plătiseră biletele.

Şoferul în vârstă de 39 de ani este acuzat de sechestrare de persoane şi acte de violenţă.

Şoferul i-ar fi condus pe cei trei pasageri - un bărbat şi două femei - într-o clădire din oraşul Crosia, unde i-ar fi reţinut, ameninţând două femei că le va forţa să se prostitueze. Bărbatul a reuşit să fugă, alertând autorităţile italiene.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici