Soţiile fiilor lui Hosni Mubarak vor fi interogate privind averile lor

Nurorile fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak vor fi interogate marţi, în cadrul unei anchete privind averile lor, a anunţat joi o sursă judiciară.

51 afișări
Imaginea articolului Soţiile fiilor lui Hosni Mubarak vor fi interogate privind averile lor

Soţiile fiilor lui Hosni Mubarak vor fi interogate privind averile lor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adjunctul ministrului Justiţiei Assem al-Gohari a ordonat ca Haidi Rassekh, soţia lui Alaa Mubarak, şi Khadiga al-Gammal, soţia lui Gamal, să fie interogate (...) marţi privind îmbogăţirea lor şi originea averii lor", a afirmat această sursă.

Haidi Rassekh şi Khadiga al-Gammal sunt fiicele unor oameni de afaceri extrem de bogaţi.

Alaa şi Gamal Mubarak sunt în arest preventiv la închisoarea Tora din Cairo, în cadrul unei anchete privind reprimarea revoltei care dus la înlăturarea de la putere a tatălui lor în februarie şi privind suspiciuni de corupţie.

Mubarak, în vârstă de 82 de ani, a cărui stare de sănătate este instabilă potrivit unei surse medicale, a fost spitalizat la 12 aprilie, după un interogatoriu în cadrul aceleiaşi anchete.

El se află, în prezent, la Spitalul Internaţional din Sharm el-Sheikh, o staţiune balneară la Marea Roşie, unde era consemnat la domiciliu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici