Statele Unite ale Americii condamnă atentatul comis în China: "Este un act de violenţă abject şi scandalos"

Preşedinţia Statelor Unite condamnă atacul "terorist" comis în oraşul chinez Urumqi, capitala regiunii Xinjiang, un incident soldat cu cel puţin 31 de morţi, citat de AFP.

146 afișări
Imaginea articolului Statele Unite ale Americii condamnă atentatul comis în China: "Este un act de violenţă abject şi scandalos"

Statele Unite ale Americii condamnă atentatul comis în China: "Este un act de violenţă abject şi scandalos" (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Este vorba de un act de violenţă abject şi scandalos împotriva unor civili nevinovaţi. Statele Unite se opun cu fermitate oricărei forme de terorism", a declarat Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Cel puţin 31 de persoane au fost ucise într-un atat comis joi la Urumqi, capitala regiunii majoritar musulmane Xinjiang, confruntată cu un conflict separatist.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici