Statistică ucraineană: peste 480 de copii au fost ucişi în timpul războiului din Ucraina

Autorităţile ucrainene susţin că peste 480 de copii au fost ucişi în Ucraina, în timpul războiului, potrivit Sky News.

94 afișări
Imaginea articolului Statistică ucraineană: peste 480 de copii au fost ucişi în timpul războiului din Ucraina

Statistică ucraineană: peste 480 de copii au fost ucişi în timpul războiului din Ucraina

Cel puţin 482 de copii au fost ucişi în Ucraina şi aproximativ 400 sunt daţi dispăruţi, au anunţat autorităţile ucrainene. Poliţia Naţională a Ucrainei a stabilit că 401 tineri sub 18 ani sunt dispăruţi, iar 12.561 au fost găsiţi.

De asemenea, peste 1.460 de copii au fost răniţi, dintre care 979 au avut răni grave, a anunţat biroul procurorului general. Numărul lor ar putea fi mult mai mare, avertizează experţii.

„Este imposibil de stabilit numărul exact de copii răniţi din cauza ostilităţilor active şi a ocupării temporare a unei părţi a teritoriului Ucrainei", a anunţat Children of War, un site creat în numele guvernului ucrainean pentru a ţine evidenţa copiilor dispăruţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copii,
decese,
război

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici