Statul Texas alocă 250 de milioane de dolari pentru a ridica ”zidul lui Trump”

  • Anunţul a fost făcut de guvernatorul Greg Abbott, care admite că nu s-a făcut nicio studiu care să indice costul total.
  • "Construirea zidului în Texas a început oficial", a anunţat miercuri Abbott, în timp ce a semnat angajamentul pentru ridicarea zidului de-a lungul frontierei cu Mexic.
  • Proiectul a fost început de fostul preşedinte, Donald Trump, şi a provocat polemici uriaşe în SUA.
487 afișări
Imaginea articolului Statul Texas alocă 250 de milioane de dolari pentru a ridica ”zidul lui Trump”

Statul Texas alocă 250 de milioane de dolari pentru a ridica ”zidul lui Trump”

Texas a alocat 250 de milioane de dolari pentru construirea zidului de frontieră, un proiect al lui Donald Trump.

Guvernatorul Greg Abbott recunoaşte că nu ştie care este costul proiectului, dar a angajat cu ochii închişi un sfert de miliard de dolari, pentru a-l demara.
"Construirea zidului în Texas a început oficial", a anunţat miercuri Abbott, care candidează pentru a fi reales anul viitor.

În spatele măsurii s-ar afla o creştere a criminalităţii şi a cantităţilor de droguri care intră în stat. Suma dedicate reprezintă „o plată în avans pentru începutul unui zid de frontieră”.

"Doar în primele patru luni ale acestui an, doar Departamentul de Siguranţă Publică din Texas a înregistrat o creştere cu 800 la sută a cantităţii de droguri pe care au interceptat-o", a spus dl Abbott.

”Au reţinut suficientă cantitate pentru a ucide peste 21 de milioane de americani”, a comentat Abbott.

Zidul a fost o promisiune centrală în timpul campaniei electorale a lui Trump, în 2016, dar preşedintele nu a putut să-şi îndeplinească promisiunea, mai ales că Mexic a refuzat să plătească pentru asta.

Joe Biden a anulat proiectul zidului imediat ce a intrat în Casa Albă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici