SUA: Donald Trump nu obţine o cauţiune de 454 de milioane de dolari pentru cazul de fraudă

Eforturile lui Donald Trump de a obţine o cauţiune pentru a acoperi o hotărâre judecătorească de 454 de milioane de dolari într-un caz civil de fraudă din New York au fost respinse de 30 de companii de cauţiune, informează Reuters.

1662 afișări
Imaginea articolului SUA: Donald Trump nu obţine o cauţiune de 454 de milioane de dolari pentru cazul de fraudă

SUA: Donald Trump nu obţine o cauţiune de 454 de milioane de dolari pentru cazul de fraudă

Anunţul a fost făcut luni, de către avocaţii săi, iar acest lucru poate conduce la riscul ca proprietăţile sale să fie confiscate.

În aceste condiţii, fostul preşedinte american şi actual candidat pentru alegerile prezidenţiale din acest an fie trebuie să plătească din buzunarul propriu, fie să depună o cauţiune pentru a evita confiscarea bunurilor de către stat, potrivit sursei citate.

Cazul, intentat de procurorul general al statului New York, Letitia James, în septembrie 2022, este una dintre numeroasele probleme juridice cu care se confruntă Donald Trump. Acesta a negat că a comis vreo infracţiune şi a promis că va face apel la această hotărâre, care ameninţă imperiul imobiliar al familiei sale.

El trebuie să depună numerar sau o cauţiune în termen de 30 de zile de la intrarea oficială a ordinului la 23 februarie, sau statul ar urma să pună sechestru pe o parte din bunurile Organizaţiei Trump pentru a fi asigurată începerea plăţii către procurorul inculpat. Cele 30 de zile se încheie pe 25 martie.

Donald Trump nu este la prima sentinţă de acest fel. Potrivit Reuters, el a pledat nevinovat în patru cazuri penale care abordează modul în care a gestionat documentele guvernamentale după ce a părăsit funcţia în 2021 şi banii de tăcere plătiţi înainte de câştigarea alegerilor din 2016 unei vedete porno care a declarat că a avut o întâlnire sexuală cu el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici