SUA impun sancţiuni împotriva unor entităţi acuzate de legături cu Forţa Quds a Gardienilor Revoluţiei iraniene

SUA, în cooperare cu Emiratele Arabe Unite, au impus sancţiuni ce vizează şase persoane şi trei entităţi acuzate că ar fi direcţionat sute de milioane de dolari către Forţa Quds a Gardienilor Revoluţiei iraniene, a anunţat Trezoreria americană, potrivit site-ul postului Deutsche Welle.

655 afișări
Imaginea articolului SUA impun sancţiuni împotriva unor entităţi acuzate de legături cu Forţa Quds a Gardienilor Revoluţiei iraniene

SUA impun sancţiuni împotriva unor entităţi acuzate de legături cu Gardienii Revoluţiei iraniene

Autorităţile americane au precizat că toate persoanele sancţionate sunt de naţionalitate iraniană.

Steven T. Mnuchin, secretarul american al Trezorieri, a acuzat şi "regimul iranian şi Banca centrală" de la Teheran că se foloseşte de accesul la sistemul bancar din Emiratele Arabe Unite pentru a obţine fonduri cu care să finanţeze "activităţile maligne" ale Forţei Quds a Gardienilor Revoluţiei iraniene.

Oficialul american a mai adăugat că măsurile au fost luate în cooperare cu autorităţile din Emiratele Arabe Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici