SUA pregăteşte un nou pachet de ajutor pentru Ucraina

  • Administraţia Biden anunţă un nou pachet cu arme pentru Ucraina
  • Ucraina va intra în posesia sprijinului militar săptămâna viitoare
240 afișări
Imaginea articolului SUA pregăteşte un nou pachet de ajutor pentru Ucraina

Sursa foto: Hepta

Biden a cerut Congresului să aprobe încă 24 de miliarde de dolari sprijin pentru Ucraina, deşi Camera Reprezentanţilor s-a opus vehement încă de săptămâna trecută. Cererea sa este încă în curs.

Administraţia Biden ia în considerare, de asemenea, utilizarea unui program de grant al Departamentului de Stat pentru a trimite Ucrainei ajutor militar suplimentar, a declarat un oficial american.

Ajutorul SUA pentru Ucraina ar putea depinde în parte de cine preia funcţia de preşedinte al Camerei, după ce republicanul Kevin McCarthy a fost înlăturat din acest rol săptămâna aceasta. Unii dintre posibilii săi succesori susţin cu fermitate asistenţa Kievului, iar alţii s-au opus categoric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici