SUA: Un republican care a murit de Covid-19 luna trecută a câştigat un loc în legislatura de stat

  • Un republican din Dakota de Nord care a murit de Covid-19 luna trecută a câştigat un loc în legislatura de stat
  • David Andahl a fost unul dintre cei doi republicani aleşi pentru a reprezenta districtul 8 al statului în Camera Reprezentanţilor
  • Associated Press a raportat în octombrie că Andahl a murit din cauza complicaţiilor coronavirus
345 afișări
Imaginea articolului SUA: Un republican care a murit de Covid-19 luna trecută a câştigat un loc în legislatura de stat

Un republican din Dakota de Nord care a murit de Covid-19 luna trecută a câştigat un loc în legislatura de stat, potrivit rezultatelor neoficiale postate de secretarul de stat.

David Andahl a fost unul dintre cei doi republicani aleşi pentru a reprezenta districtul 8 al statului în Camera Reprezentanţilor din Dakota de Nord, câştigând mai mult de triplul voturilor celui mai apropiat candidat democratic. Dave Nehring a câştigat celălalt loc.

Associated Press a raportat în octombrie că Andahl a murit din cauza complicaţiilor coronavirus. Avea 55 de ani.

"Avea o mulţime de sentimente pentru districtul său ... şi dorea să îmbunătăţească lucrurile, iar inima lui era pentru agricultură. Voia lucruri mai bune pentru fermieri şi industria cărbunelui", a declarat mama sa, Pat Andahl, pentru The Bismarck Tribune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
covid,
sua,
dakota

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici