Susţinere pentru Sanna Marin: Femeile din Finlanda postează videoclipuri de la petreceri

  • Sute de femei finlandeze au postat pe reţelele de socializare filme cu ele dansând şi petrecând în sprijinul premierului Sanna Marin.
  • Aceasta a fost implicată într-un scandal după ce a apărut o înregistrare video în care dansa la o petrecere privată, potrivit The Guardian.
2776 afișări
Imaginea articolului Susţinere pentru Sanna Marin: Femeile din Finlanda postează videoclipuri de la petreceri

Filmele cu femei care dansează şi se distrează cu prietenii, postate cu hashtagul solidaritate cu Sanna, au apărut după ce premierul s-a confruntat cu critici privind comportamentul său atunci când au apărut două videoclipuri în care cântă şi dansează la o petrecere cu prietenii şi un altul în care se distrează într-o sală VIP a unui cunoscut club din Helsinki.

Afirmaţiile referitoare la consumul de droguri la petrecere au fost respinse de prim-ministru, care a declarat că a făcut un test antidrug, al cărui rezultat va fi făcut public.

Opoziţia a acuzat-o pe Sanna Marin, în vârstă de 36 de ani, că nu îşi respectă atribuţiile de prim-ministru şi oferă exemple de comportament social negativ.

Sanna Marin s-a apărat spunând că nu a făcut altceva decât „să danseze, să cânte, să-şi îmbrăţişeze prietenii şi să bea alcool”. „Sper ca în anul 2022 să fie acceptat faptul că până şi factorii de decizie dansează, cântă şi merg la petreceri”, a declarat Marin.

În replică, sute de femei au postat propriile videoclipuri în care dansează şi beau şi o susţin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici