Tânără ucisă în nordul Bulgariei de o schelărie doborâtă peste ea de rafale de vânt

O tânără a fost ucisă de o schelărie care s-a prăbuşit peste ea, în oraşul Gabrovo, în nordul Bulgariei, o ţară în care 27 de districte au fost plasate sub o alertă cod galben de rafale de vânt, relatează site-ul Novinite.com.

106 afișări

Potrivit site-ului, corpul nu a fost identificat încă. Tânăra ar avea vârsta de aproximativ 20 de ani, potrivit unor informaţii.

Serviciul naţional bulgar de meteorologie a lansat o alertă cod galben de rafale de vânt în 27 de districte de pe teritoriul întregii ţări.

În mai multe localităţi din nordul ţării, rafale de vânt puternice au doborât la pământ arbori şi au rupt cabluri de alimentare cu energie electrică, producând incendii şi pene de curent, potrivit site-ului. De asemenea, rafale de vânt puternice au smuls acoperişuri de pe case, adaugă aceeaşi sursă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici