Ţara în care Dacia Spring se poate închiria. Când vor fi livrate primele modele

  • Dacia Spring se va putea închiria în Franţa, cu prilejul programului E. Leclerc.
  • Flota de închiriere va număra 3.000 de modele Dacia Spring.
  • Dacia speră că această mutare să crească inclusiv vânzările modelului în Franţa.
918 afișări
Imaginea articolului Ţara în care Dacia Spring se poate închiria. Când vor fi livrate primele modele

Ţara în care Dacia Spring se poate închiria. Când vor fi livrate primele modele

Primele Dacii 100% electrice se pot închiria din reţeaua E. Leclerc, din Franţa. Preţurile ajung la 25 de euro pentru 100km, mai accesibile decât la Renault Zoe. Primele maşini Dacia Spring vor fi livra peste 6 luni.
 
„Consider că acest eveniment este în ton cu vremurile pe care le trăim, şi că Dacia Spring este cea mai accesibilă maşină electrică de pe piaţă. Este, de asemenea, perfectă pentru E. Leclerc, care aduce produse accesibile consumatorilor”, a spus Luca de Meo,  CEO al grupului Renault.
 
Parteneriatul cu E. Lecrerc este posibil să crească vânzăriile Daciei Spring în Franţa. Asta vine după scăderile de profit ale fabricii din Mioveni, cauzate de pandemie.
 
„Acest parteneriat cu E.Leclerc Location este extrem de important pentru Dacia. Aceste 3.000 de Dacia Spring  ar trebui să poată fi prezentate cât mai multor oameni posibil în toată Franţa datorită E.Leclerc Location”, a declarat Denis le Vot, director general Dacia.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici