Tom Petty a murit. Muzicianul american avea 66 de ani

Tom Petty ( 66 de ani) a fost spitalizat în urma unui infarct. Muzicianul a fost găsit inconştient, duminică seara, în casa sa din Malibu, raportează TMZ, potrivit People. "A murit înconjurat de familie, de colegii de trupă şi de prieteni", a anunţat managerul său, Tony Dimitriades, citat de BBC.

2196 afișări
Imaginea articolului Tom Petty a murit. Muzicianul american avea 66 de ani

Tom Petty, spitalizat în urma unui infarct. LAPD a anuţat iniţial decesul legendei rock, dar poliţiştii au revenit şi au spus că nu pot confirma informaţia

Tom Petty a fost transportat de urgenţă la spitalul UCLA Santa Monica. După toate manevrele medicale posibile, s-a constatat că Petty nu mai are activitate cerebrală. 

Los Angeles County Fire Department a confirmat pentru revista People că au fost solicitaţi la o locuinţă din Malibu, unde au găsit un om în stare de inconştienţă, duminică, în jurul orei 10:45 p.m. şi l-au transportat la spitalul local. Oficialii au mai spus că este vorba despre un bărbat de 66 de ani, iar adresa se potrivea cu cea a lui Petty.

Poliţia a anunţat apoi că Petty a fost declarat decedat, după ce acesta a fost deconectat de la aparate, iar CBS a transmis ştirea. Aceiaşi oficiali de la LAPD au revenit însă asupra informaţiei, spunând că nu pot confirma decesul legendei muzicii rock şi şi-au cerut scuze pentru mesajul transmis anterior.

Astăzi, managerul cântăreţului a confirmat însă decesul, potrivit BBC.

Cântăreaţa Sheryl Crow a scris pe Twitter: “Te iubesc atât de mult. Eşti în rugăciunile mele”.

Petty a intrat pe scena muzicală în 1976 cu trupa sa Tom Petty and the Heartbreakers. Iar succesul nu a întârziat să apară. Printre cele mai cunoscute hituri: “American Girl,” “Free Falin’,” “Refugee” şi “I Won’t Back Down.” 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici