Top 4 cele mai amuzante parodii cu Joe Biden de pe YouTube

Un top cu cele mai amuzante parodii, animaţii şi acte de impersonalizare despre preşedintele american actual.

1964 afișări
Imaginea articolului Top 4 cele mai amuzante parodii cu Joe Biden de pe YouTube

Top 4 cele mai amuzante parodii cu Joe Biden de pe YouTube

1. FreedomToons a animat povestioara hazlie şi ...bizară  al lui Joe Biden despre "Corn Pop".  

 

 

 

2. Bad History- Biden conduce o maşină pentru a ajunge la Casa Albă şi pentru a salva America de colapsul economic, divizarea societăţii, pandemie, conflictele rasiale şi de Donald Trump. Dar trebuie să depăşească câteva obstacole. 

 

 

3. Jeff Dunham ne oferea în pragul alegerilor prezidenţiale din 2020 un show ce ne amintea de Păpuşile Muppets şi de Spitting Image din anii 1980 - o dezbatere electorală între "inegalabilul" preşedinte Donald Trump şi candidatul democrat Joe Biden care se dezlănţuie. 

 

 

În 2021 ne-a oferit încă un show în care Joe Biden, ales preşedinte, ţine o conferinţă de presă.  

 

 

 

4. Actorul de comedie Jim Carrey rămâne însă în istorie pentru cea mai tare impersonalizare a preşedintelui american actual, pentru a se duela la Saturday Night Show cu Donald Trump, impersonalizat de Alec Baldwin din 2016 încoace. 

Clipul a adunat 32 milioane de vizualizări. 

 

Însă şi a doua dezbatere în care cei doi candidaţi prezidenţiali au dezbătut separat merită vizionată. Joe Biden l-a învins pe Donald Trump la alegerile prezidenţiale, la fel cum Jim Carrey l-a bătut pe Alec Baldwin la stârnirea hohotelor de râs. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici