Toţi ofiţerii ucraineni deţinuţi de forţele ruse în Crimeea au fost eliberaţi

Toţi ofiţerii ucraineni deţinuţi de către forţele ruse şi proruse în Crimeea au fost eliberaţi, a anunţat miercuri seara preşedintele interimar al Ucrainei, Oleksandr Turcinov.

567 afișări
Imaginea articolului Toţi ofiţerii ucraineni deţinuţi de forţele ruse în Crimeea au fost eliberaţi

Toţi ofiţerii ucraineni deţinuţi de forţele ruse în Crimeea au fost eliberaţi

"Eliberarea lor are loc chiar în acest moment. Sper că mâine (joi) îi vom putea vedea la Kiev", a declarat Turcinov.

Printre ofiţerii eliberaţi figurează, în special, comandantul bazei de la Belbek, colonelul Iuri Mamciur, şi şeful Batalionului Infanterie Marină din Feodosia, locotenentul colonel Dmitro Deliatiţki, a adăugat el.

Totodată, Consiliul ucrainean pentru Securitate Naţională şi Apărare a anunţat că retragerea militarilor ucraineni care părăsesc Crimeea a început cu echipajul navei Kirovograd şi cu 47 de membri al Batalionului 1 Infanterie Marină din Feodosia. Militarii vor sosi în noile lor baze temporare de la Ghenicesk, în regiunea Herson.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici