"Trădare" / "Opriţi coronafascismul". Protestatarii nemulţumiţi de măsurile antiepidemice au atacat Parlamentului Slovaciei

  • Proteste violente în faţa Parlamentului Slovaciei faţă de vaccinare şi faţă de alte măsuri antiepidemice
  • Protestatarii cer oprirea "coronafascismului", denunţând un proiect de lege care prevede facilităţi pentru persoanele vaccinate
8565 afișări
Imaginea articolului "Trădare" / "Opriţi coronafascismul". Protestatarii nemulţumiţi de măsurile antiepidemice au atacat Parlamentului Slovaciei

"Trădare" / "Opriţi coronafascismul". Protatarii nemulţumiţi de măsurile antiepidemice au atacat Parlamentului Slovaciei

Sute de protetatari au atacat, vineri, sediul Parlamentului Slovaciei, denunţând un proiect care prevede facilităţi pentru persoanele vaccinate şi restricţii pentru cele nevaccinate.

Protestatarii au scandat "Trădare" şi "Opriţi coronafascismul!.

Manifestanţii sunt nemulţumiţi de un proiect de lege aflat în dezbaterea Parlamentului de la Bratislava care prevede facilităţi de acces în spaţii publice pentru persoanele vaccinate şi impunerea de restricţii pentru cele nevaccinate.

Forţele de ordine au fost nevoite să utilizeze gaze lacrimogene împotriva protestatarilor. Un agent de poliţie a fost rănit în confruntări cu demonstranţii, conform agenţiei Reuters.

Multe formaţiuni de opoziţie din Slovacia contestă vaccinarea anticoronavirus. Pe fondul reticenţei generale, premierul Robert Fico a anunţat că nu se va vaccina.

Conform datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins, doar 34,9% din populaţia Slovaciei a acceptat să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici